Complex Turistic Strei SC BABI SUPER SRL

DESCRIEREA ACTIVULUI : „COMPLEX TURISTIC STREI” SC BABI SUPER SRL.

 

Ansamblul imobiliar „Complex turistic Strei” este proprietatea SC BABI SUPER SRL şi este situat în localitatea Simeria Veche, nr. FN, jud. Hunedoara, pe malul râului Strei, în apropiere de DN7, fiind înscris în CF nr.60296 Simeria nr. top 691/2; 972/1; 972/2; 973/1; 972/1.972/2.973/2.

Activul imobiliar propus pentru vânzare cuprinde :

  • teren arabil inclus în intravilanul loc. Simeria, îngrădit, în suprafaţă totală de 26.000 mp, structurat astfel :

– suprafaţă construită           =   1.580 mp

– suprafaţă platforme            =   5.440 mp

– teren liber                            = 19.580 mp

  • construcţii, în suprafaţă totală de 1.580 mp, constând în :

– 3 vile (Vila ANNE, Vila MARIA, Vila CARMEN)

– căsuţă simplă din lemn

– anexe (clădire spălătorie duşuri, grupuri sanitare camping, magazii-beciuri, şopron ambalaje, magazie combustibil, magazii din tablă, chioşcuri sezoniere, puţ+hidrofor, staţie pompe, fântână, puţ alimentare apă)

– parcări, alei şi platforme

Proprietatea a fost dobândită de către societatea în faliment prin Contractul de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 667/11.05.2007.

Amplasament: proprietatea este amplasată în satul Simeria Veche, sat aparţinător al oraşului Simeria, pe malul drept al râului Strei în zona conexiunii DN 7(Arad-Deva-Simeria-Sibiu) cu DN 66 (Simeria-Petroşani-Tg.Jiu-Craiova), într-o zonă cu potenţial de dezvoltare imobiliar, situată la 15 km de reşedinţa de judeţ Deva. Accesul la proprietate se face direct din DN7, pe un drum pietruit/asfaltat(cca 500 m).

Accesul : rutier cu mijloace de transport proprii direct din DN 7, feroviar din gara Simeria, pietonal pe drum fără trotuare.

Utilităţi edilitare : reţea electrică existentă, de apă existentă, urbană de termoficare inexistentă – încălzirea se face de regulă cu CT proprie cu combustibil solid, montată în incinta societăţii în anexa utilitară, reţea urbană de gaze existentă la poarta proprietăţii neracordată, reţea de canalizare – fosă septică şi reţea urbană de telefonie existentă, de televiziune prin cablu existentă şi de internet existentă.

Descrierea terenului:

Terenul este amplasat pe malul stând al râului Strei, cu acces direct la acesta şi amenajări cu zone de plajă, baie. Terenul liber este prevăzut cu gazon, îngrijit, traversat de alei ce asigură accesul la construcţiile de pe proprietate. Zonele destinate parcării sunt delimitate şi nu afectează zona de agrement.

Zonele sportive sunt practicabile şi asigură posibilitatea practicării de sporturi combinate : fotbal, tenis, volei, badminton, alergări e.t.c.

Terenul este împrejmuit cu gard din stâlpi metalici fixaţi în pământ şi plasă metalică pe o lungime de cca. 150 ml, respectiv cu gard din stâlpi metalici fixaţi în pământ uniţi cu plăci de tablă ondulată, aşezate în poziţie verticală, pe o lungime de cca. 400 ml.

Proprietatea este prevăzută cu o poartă de acces în curte, confecţionată din structură metalică.

Descrierea construcţiilor :

Suprafaţa totală a construcţiilor existente este de 7.020 mp – suprafaţă construită şi 7.085 mp –suprafaţă desfăşurată.

  • CONSTRUCŢII COMERCIALE destinate închirierii în regim de pensiune :

– Vila ANNE –  sc= sd= 606,00 mp

(cuprinde vila propriu-zisă cu toate dependinţele iniţiale sau construite ulterior, terasa restaurant laterală, fosta minipiscină, restaurantul închis-amplasat în partea din faţă)

Este compusă din zone comune (hol intrare +recepţie, sală mic dejun, bucătărie , restaurant, 2 băi), un apartament ( living, 2 dormitoare, baie şi hol) şi 3 camere fiecare cu baie proprie. Data Pif 1990.

Date construcţie : fundaţie b.a., stâlpi şi grinzi b.a., închideri perimetrale cu zidărie portantă de cărămidă şi BCA, acoperiş şarpantă din lemn cu învelitoare din tablă zincată, tâmplărie cu ferestre din structură de aluminiu/PVC şi geam termopan, finisaje exterioare soclu din beton stropit şi tencuială stropită cu praf de marmură albă şi finisaje interioare : pardoseli cu gresie de calitate superioară şi mozaic +mochetă în restaurant, faianţă în bucătărie şi băi, băi cu căzi pe colţ din fibră de sticlă, zugrăveli în calciu, corpuri de iluminat de calitate superioară, uşă de acces din tâmplărie PVC cu geam termopan.

– Vila MARIA – sc= sd= 468,50 mp

(cuprinde vila propriu-zisă şi terasa ce împrejmuieşte vila)

La parter dispune de living, dormitor, baie şi antreu, iar la etaj antreu, 3 dormitoare şi baie. Data Pif 1994.

Date construcţie : vila dispune de 7 apartamente  având acces separat, direct de pe terasa exterioară; fiecare apartament este prevăzut cu antreu, cameră şi baie proprie;  terasa exterioară este deschisă şi prevăzută cu acoperiş metalic şi învelitoare de tablă ondulată, tâmplărie din structură de PVC şi geam termopan, finisaje exterioare soclu din beton stropit şi tencuială stropită cu praf de marmură albă, uşă metalică la intrarea în fiecare apartament, finisaje interioare pardoseli de gresie în camere, băi şi hol intrare, obiecte sanitare din porţelan sanitar, zugrăveli în lavabil .

– Vila CARMEN – sc= 132,50 mp           sd= 197,50 mp

(cuprinde vila propriu-zisă şi platforma betonată cu scara din faţa vilei)

Dispune de 6 dormitoare şi 6 băi, living şi antreu.

Date construcţie : fundaţie b.a., stâlpi şi grinzi b.a., închideri perimetrale cu plăci fabricate de metal şi lemn presat, acoperiş şarpantă din lemn cu învelitoare din tablă ondulată în 2 ape, tâmplărie cu ferestre din structură de PVC şi geam termopan şi uşă de acces din lemn masiv lăcuit, iar uşile interioare din lemn, finisaje exterioare tencuieli driscuite şi zugrăvite în vopsea lavabilă de exterior, finisaje interioare pardoseli de gresie în living, baie şi hol intrare, parchet +mochetă în hol şi camere, zugrăveli în lavabil.

  • ANEXE sc=sd= 373,00 mp

(căsuţe de lemn -2buc., grupuri sanitare, clădire spălătorie – duşuri comune, grupuri sanitare-camping, magazii-beciuri – 2buc., clădiri utilităţi : pompe, hidrofor, magazii din tablă – 2buc.)

  • Alei, parcări, platforme betonate, teren sport = 5.440 mp

– platformă parcare rulote    =    459,00 mp

– alei+platforme betonate    = 3.974,00 mp

– teren sport                           = 1.007,00 mp

Sarcini : ipotecă de rang I înscrisă în favoarea APS Delta S.A. -prin Asset Portofolio Servicing România SRL.

În conformitate cu dispoziţiile art. 53 din Legea 85/2006 „bunurile înstrăinate de lichidatorul judiciar în exerciţiul atribuţiilor sale sunt dobândite libere de orice sarcini, precum ipoteci, garanţii reale mobiliare sau drepturi de retenţie de orice fel ori măsuri asigurătorii, cu excepţia măsurilor asigurătorii sau măsurilor preventive specifice instituite în cursul procesului penal”.

 

PREŢUL DE PORNIRE = 850.000 lei.

Preţul nu include TVA, se aplică scutirea prevăzută de art. 141, alin. 2, lit. f) din Codul Fiscal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Denumire *
Email *
Pagină web