SC Heaven’s Company SRL

 

  1. Descrierea societăţii:

Denumire: SC HEAVEN,S COMPANY SRL

Sediul social: Hunedoara, str. Ion Luca Caragiale, nr. 1bis, jud. Hunedoara

Nr. înregistrare la O.R.C Alba Iulia: J20/1071/2005

Cod de identificare fiscală: 17724512

 

  1. Obiectul vânzării : „Hotel + Restaurant și Terase”

 

  1. Descrierea activului:

Imobilul este proprietatea SC Heaven,S Company SRL şi este situat în Hunedoara, str. Ion Luca Caragiale, nr. 1bis, jud. Hunedoara, fiind înscris în C.F. nr. 61406 Hunedoara, nr. top 2170/86/1/1, teren în suprafață de 548 mp și construcții „spațiu comercial cu parter + etaj, terasă” (CF vechi 5565/A).

Imobilul este amplasat în zona periferică a municipiului Hunedoara, str. I.L. Caragiale, în vecinătate fiind blocuri de locuit, spații comerciale , administrative și zone verzi.

Terenul este intravilan în supra față de 548 mp.

Construcțiile au data PIF 1960 și au beneficiat de extinderi modernizări în 2010 (finisaje, instalații, mansarda, terase), precum și refacere finisaje interioare și parțial instalații în 2016.

Hotelul și restaurantul are regimul de înălțime S+D+1E+M și este compus din 20 de camere pentru cazare cu grupuri sanitare proprii situate la parter, etaj și mansardă. Fundațiile sunt din beton, planșee din betom armat, închideri din zidărie de cărămidă, șarpanta din lemn cu învelitoare din tablă Lindab, tâmplărie PVC cu geam termopan, ferestre mansardă, uși interioare din placaj.

La restaurant terasa interioară este din lemn, rigips și zugrăveli în lavabil, pardoseli din gresie și pereți cu faianță la grupul alimentar și restaurant. Holuri cu pardoseli din gresie la parter și etaj, iar la mansardă pardoselile în camere și hol sunt din parchet laminat.

Terasa are pardoseală din gresie și învelitoare din tablă, iar parcarea este finisată cu dale.

Sarcini : Ipotecă de rang I înscrisă în favoarea BRD- Groupe Societe Generale SA – Sucursala Deva.

Pretul de pornire a licitatiei este de 1.027.600 lei, exclusiv tva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Denumire *
Email *
Pagină web