Imobil compus din Constructii+Teren intravilan SC DEVAROM

. Descrierea societăţii:

Denumire: SC DEVAROM PRODCONSTRUCT SRL

Adresa: în Deva, B-dul Iuliu Maniu, bl. L4, sc. A, et. 6, ap. 18, jud. Hunedoara

Nr. înregistrare la O.R.C Hunedoara : J 20/1337/1993

Cod de identificare fiscală : 4371230

 

1.Descrierea activului :

Imobilul este proprietatea SC Devarom Prodconstruct SRL şi este situat în Sat Sântandrei, str. Intrarea Cernei, nr. 5, Oraş Simeria, jud. Hunedoara, fiind compus din: Teren + construcţii (hală vopsitorie, casă poartă, copertină, platformă betonată, fosă septică), înscrise în Cartea Funciară nr. 65152, a Oraşului Simeria.

   2. TERENUL care face obiectul prezentei evaluări, este situat intravilan, suprafaţă: 3.434 mp, este plan, are formă aproximativ dreptunghiulară, este împrejmuit cu un gard din stâlpi metalici, parţial cu plasă STM.

  3.CONSTRUCŢIILE aferente constau în hală vopsitorie, casă poartă, copertină, platformă betonată, fosă septică, având ca suprafaţă construită un total de 160 mp şi 495 mp suprafaţă utilă.

Descrierea construcţiilor:

  1. Construcţia C1: Hală vopsitorie

Regim de înălţime P, fundaţii şi stâlpi din beton, închideri perimetrale din cărămidă şi bolţari din beton, pardoseală din beton şi mozaic, şarpantă din chesoane din beton armat cu hidroizolaţie şi parţial şarpantă metalică cu învelitoare din plăci de azbociment, faţadă cu tencuieli stropite, zugrăveli interioare în var neîntreţinute, tavan csetat din metal şi polistiren, descompletat, tâmplărie esterioară şi exterioară din metal şi lemn, camere video de supraveghere, utilităţi: apă, gaz, curent mono şi trifazic debranşate de la reţele.

  1. Construcţia C2: Casă poartă

Fundaţii din beton, pereţi din cărămidă, tencuieli simple, zugrăveli în var, pardoseală din beton, acoperiş din placă beton cu hidroizolaţia distrusă, uşă din lemn, ferestre din metal cu geam simplu.

  1. Copertină: structură şi şarpantă metalică cu acoperiş din plăci de azbociment, neîntreţinută.
  2. Platformă Betonată: structură de beton, neîntreţinută.
  • Fosă septică: structură din beton armat.
  1. Împrejmuire: stâlpi din beton armat şi plasă STM, neîntreţinută.

Utilităţi edilitare de care dispune imobilul: reţele urbane de energie electrică , apă, termoficare, gaze, telefonie.

Instalaţii şi dotări interioare: curent electric monofazat şi trifazat, apă şi gaz.

Starea tehnică a proprietăţii este medie/inferioară.

Imobilul este amplasat în zona periferică a Satului Sântandrei, cu acces dintr-un drum comunal asfaltat, având ca vecinătăţi case de locuit, ateliere auto, spaţii de microproducţie.

Caracterul edilitar al zonei: zonă cu funcţiune preponderent industrială/rezidenţială, slab activă din punct de vedere economic.

Oferta de proprietăţi similare în zonă este ridicată, în timp ce cererea de cumpărare pentru acelaşi gen de imobile este scăzută ca urmare a recesiunii economice, aspect care a afectat piaţa imobiliară, existând astfel un dezechilibru în favoarea ofertei şi tendinţa de stagnare/reducere a preţurilor.

            Sarcini instituite asupra imobilului evaluat – „Teren + Construcţii – CF 65152” :Ipotecă de rang I înscrisă în favoarea C.E.C. BANK S.A. Sucursala Alba Iulia.

      Pretul de pornire a licitatiei este de 315.875 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Denumire *
Email *
Pagină web