SC CARMAN – FABRICA PRODUSE CARNE

 

CONSTRUCȚII ȘI TEREN : FABRICĂ PRODUSE DIN CARNE”

Imobilul este proprietatea SC CARMAN DC PREST SRL şi este situat în Orăștie, str. Luncii, nr. 3, jud. Hunedoara, înscris în Cartea Funciară nr. 62571 Orăştie, nr. cad 491, 494-C1 și 491-C2.

Descrierea proprietăţii:

Proprietatea imobiliară este compusă din teren şi construcţii, fiind situată în partea industrială a Municipiului Orăștie .

Terenul este în suprafaţă din acte de 4.377 mp și măsurată de 4.376 mp.

Construcțiile au regim de înălțime parter și sunt reprezentate de clădire birouri, magazie, anexa, secție de productie, platform betonata.

Cladirea initiala a fabricii in suprafata de 583.70 mp, a fost edificata in anul 2001, dupa normativele privind fluxurile tehnlogice in vigoare la vremea respectivă. Construcâia prezintă fundatii continue din beton, zidari portanta, planseu din grinzi de lemn tavanite si tencuite, sarpanta de lemn si invelitoare din tigla.

In anul 2005 s-au facut extinderi , modificari si modernizari ajungandu-se la o suprafata a fabricii de 878,70 mp. S-au executat unele extinderi perimetrale cu regim de inaltime parter – pentru suplimentarea spatiilor existente in 2001. Modernizarea finisajelor interioare au constat in: termoizolatii la pereti si tavane, montarea unor tavane false, placarea peretilor si a tavanelor spatiilor existente cu panouri sandwich, finisate spre interior cu table vopsita electrostatic, agreata in industria alimentara.

Tamplariile au fost inlocuite aproape in intregime, s-au montat covor de cauciuc pe pardoseala din mosaic turnat. Accesele au fost dotate cu obturatoare remice, cu burduf. A fost dotată cu aparate frigorifice, de clima si ventilatie mecanica , pentru asigurarea conditiilor de temperature in spatiile de lucru si cele de depozitare.

Instalatiile electrice, de incalzire, de alimentare cu apa rece si clada au fost modificate , modernizate si suplimentate.

Anexele si spațiul de birouri sunt din fundatii din beton cu inchideri de caramida și acoperis cu invelitoare din tigla.

Sarcini: Ipotecă de rang I înscrisă în favoarea Băncii Comerciale Române S.A., care și-a cesionat creanța în favoarea SC Tonescu Finance SRL – prin Asset Portofolio Servicing România SRL

Bunul imobil se vinde  prin licitatie publica cu strigare la pretul de pornire de 688.500 lei, exclusiv t.v.a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Denumire *
Email *
Pagină web