Spatiu Comercial SC HYGEIA

  1. Descrierea societăţii:

Denumire: SC Hygeia Dava Com SRL – în faliment, in bankruptcy, en faillite

Adresa: Mun. Deva, str. M. Eminescu, bl. 1, ap. 1, jud. Hunedoara

Nr. înregistrare la O.R.C Hunedoara: J20/902/1992;

Cod de identificare fiscală: 2115201.

 

  1. Obiectul vânzării : CONSTRUCŢIE – SPAŢIU COMERCIAL CU DESTINŢIE INIŢIALĂ DE FARMACIE

 

  1. Descrierea activului

Proprietatea imobiliară evaluată constă în construcţie – spaţiu comercial cu destinaţia iniţială farmacie, înscrisă în Cartea Funciară nr. 60351 Veţel, nr. cad. 803, fiind situată intravilan, în zona centrală a localităţii Mintia, zonă cu funcţiune preponderent rezidenţială, învecinându-se cu Şcoala din localitate, Căminul Cultural, locuinţe private şi terenuri agricole.

Terenul aferent acesteia este proprietatea Comunei Veţel, prin urmare nu face obiectul raportului de evaluare.

Spaţiul comercial utilizat iniţial ca farmacie are regimul de înălţime P, este construit în anul 2007, suprafaţă utilă de 104 mp, fiind compartimentat astfel: birou, oficină, depozit, laborator, recepţie, arhivă, vestiare, grup sanitar.

Accesul la proprietatea evaluată se face pe drum de acces asfaltat parţial.

Structura construcţiei: fundaţie din beton, structură din stâlpi de beton armat, închideri şi compartimentări din zidărie, acoperiş cu şarpantă din lemn şi învelitoare din ţiglă, tâmplărie din PVC aluminiu cu geam termopan interior/exterior, uşi de interior parţial din lemn, uşă metalică la intrarea secundară, pardoseli din gresie şi parchet melaminat, faianţă la baie, tavane din rigips cu zugrăveli în lavabil, corpuri de iluminat cu neoane, centrală termică pe gaz (debranşată) cu corpuri radiante din oţel, trepte la intrări pardosite cu gresie, finisaje medii în lavabil, neîntreţinute.

Utilităţi edilitare: reţele urbane de energie electrică, apă, gaze, fosă septică şi telefonie, debranşate la această dată, având în vedere că imobilul nu este utilizat.

Zona evaluată este de interes imobiliar redus, cererea de proprietăţi imobiliare similare în zonă fiind scăzută ca urmare a crizei economice.

Valoarea de piaţă a fost determinată de către evaluator prin metoda abordării prin venit.

Imobilul evaluat, proprietatea prezentei debitoare în faliment, nu este grevat de sarcini.

Pretul de pornire a licitatiei este de 54.495 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Denumire *
Email *
Pagină web